Plasa ieftina pentru garduri de vis

In vara anului trecut ne-am decis intreaga familie, mana de la mana si gand cu gand, sa ne adunam energiile si economiile si sa investim in casa de la tara, actuala proprietate a parintilor, viitoarea mostenire a familiei mele.

Am inceput pas cu pas prin a reconstrui casa batraneasca si a-I reabilita infatisarea captivata de trecerea anilor. Pe urma am decorat-o, am vopsit-o si I-am adaugat toate cele necesare si de intrebuinta pentru casa oricarui proprietar ce isi doreste o casa mica, usor moderna, dar confortabila si calduroasa.

 

In cele din urma am observat si gardul, ce statea sa cada cand intr-o parte, cand in cealalta. Impactul vizual nu era nicidecum unul demn de noua casuta moderna, demna de secolul XXI. Astfel am decis sa renovam si gardul cu finantele ramase. Vroiam ceva modest, dragut, care sa completeze peisajul, dar in acelas timp si accesibil la pret, si calitativ.

fhfdhfhbf

Am pornit sa compar preturile si cum altfel, daca nu printr-o analiza profunda si vizuala, online. Asa am dat de cel mai mare depozit de materiale de constructii, care parea sa aiba tot felul de materiale de constructii, masini si unelte, fel de fel de accesorii excelente pentru orice astfel de activitate de constructii.

Imediat, tastand din doi timpi si trei miscari, am dat fuga la o plasa gard impletit ieftina care parea a se incadra perfect in decorul deja “preinstalat” in curtea batraneasca.

M-am folosit de magia unui click, am calculat materia necesara si dimensiunile pe care le-as dori sa le aiba viitorul gard si gata, lista materialelor necesare a fost trimisa la furnizor.

 

La scurt timp am primit un apel misterios unde, furnizorul, vroia sa se asigure ca totul este in regula si ca voi fi disponibila in cele maxim 72 ore la adresa, pentru livrarea in siguranta a comenzii.

Zis si facut! In doar cateva zile, fara pic de efort, am inceput constructia la gardul potrivit bugetului si visurilor mele.

 

De ce iti recomand si tie acest magazin? Pentru ca impreuna am facut curtea mai bu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *