Pericolul pe care il prezinta rozatoarele

Adesea, soarecii sunt vazuti ca niste animalute dragute si active care isi petrec timpul mancand casval si facand ghidusii.

Dar, trebuie sa revenim la realitate si sa ne dam seama ca nu avem de-a face cu Jerry din desenele animate si sa recunoastem ca aceste fiinte au fost reponsabile pentru cele mai ingrozitoare maladii aparute in Europa.

Aceste mici rozatoare au adus ciuma neagra care a decimat o jumate din populatia Europei in Evul Mediul.

In prezent, soarecii nu mai reprezinta o problema atat de mare, deoarece societatea ia masurile necesare de igiena pentru a preveni astfel de dezastre.

Dar mai exista si exceptii, fapt pe care pot sa il confirm personal. Anul trecut am fost subiectul unei astfel de “invazii” de soareci de care nu am reusit sa scap pana cand nu am chemat Compania DDD.

Cine este Compania DDD?

0-193693-soarece_1

 

Acesti profesionisti sunt o echipa de oameni motivati care si-au luat angajamentul de a oferi servicii de deratizare si dezinfectie impotriva daunatorilor.

Site-ul lor oficial va prezinta toate serviciile pe care Compania DDD le pune la dispozitia clientilor si un tabel cu preturi servicii deratizare.

Preturile difera in functie de suprafata locuintei pe care trebuie sa o deratizati.

Personalul firmei este dotat cu cele mai moderne echipamente iar solutiile de deratizare sunt de doua tipuri:

– Cele ecologice, care sunt adesea folosite in medii inchise precum: case, apartamente, magazine.

– Cele chimice folosite in zone unde mediul nu poate fi afectat si unde este necesara o deratizare mai puternica din cauza numarului de daunatoare.

Pot sa confirm succesul serviciilor oferite de Compania DDD, deoarece, de cand au intervenit, nu am mai avut probleme cu aceste rozatoare si nu cred ca se vor mai intoarce curand.

Recomand tuturor celor care se confrunta cu aceasta problema sa apeleze cu cea mai mare incredere la Compania DDD pentru servicii eficiente care nu va vor afecta bugetul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *