Altgrad locul reducerilor de Black Friday

Dragii mei cititori, ati auzit de reducerile oferite cu ocazia Black Friday piese auto Ford? Nu? Asta nu este bine, mai ales daca aveti cel putin o masina de la Ford pe care sa va doriti sa o echipati cu cele mai noi piese cumparate chiar de la o firma care va ofera cele mai bune piese originale la preturi de invidiat. Nu doar produsele se bucura de reduceri si de oferte de Black Friday ci si serviciile oferite de aceasta firma.

10 la suta discount la comanda on lines piese ford

Sa nu uitam ca la ei gasim un service Ford Bucuresticare ne este de folos ori de cate ori masina noastra decide sa ne pedeapseasca si sa nu mai vrea sa porneasca, acolo toate piesele cumparate de pe site ne pot fi puse cu grija si cu atentie la masina si astfel reducem riscul de a face o prostie. Sa nu uitam ca piesele cumparate vin alaturi de o garantie de 2 ani, lucru care ne este de un real ajutor.

Nici categoria de piese Fiesta nu trebuie sa dispara de pe lista voastra de cumparaturi, din contra trebuie sa aveti grija sa o consultati daca considerate ca un produs de acolo va este de folos pentru masina voastra. La cheltuirea sumei de 500 Ron pe site veti primii inapoi inca 5% din suma si mai mult decat atat transportul va este oferit oriunde in tara total gratuit fara a fi nevoie sa cumparati de o anumita suma.

Cei care nu au bani suficienti pot cumpara produsele dorite si serviciile cu ajutorul a 6 rate fara dobanda cu ajutorul Card Avantaj sau al Start BT, astfel nu veti putea pierde reducerile de pe site doar datorita faptului ca nu aveti banii necesari pentru tot ce vreti sa cumparati. Multe alte surprize si oferte va asteapta pe site-ul Altgrad Auto.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *