HONOR lansează la MWC 2024 o nouă strategie All-scenario, bazată pe AI

HONOR anunță lansarea la nivel global a smartphone-ului HONOR Magic6 Pro, demonstrând angajamentul în stimularea inovației în era AI

26 februarie 2024, București – Brandul global de tehnologie HONOR a dezvăluit noua sa strategie all-scenario în cadrul evenimentului ce a avut loc duminică, 25 februarie, la Barcelona, prin introducerea experiențelor cross OS susținute de AI și o interfață de utilizator intuitivă bazată pe intenție, precum și o gamă de dispozitive inteligente dezvoltate în colaborare cu parteneri globali. În cadrul prezentării, HONOR a anunțat lansarea globală a smartphone-ului HONOR Magic 6 Pro, care dispune de AI integrată la nivel de platformă, dezvoltată de HONOR, pentru a oferi utilizatorilor experiențe personalizate și intuitive.

“Pe măsură ce înaintăm în era AI, HONOR s-a angajat să ofere inovații centrate pe nevoile utilizatorilor care creează experiențe deschise și fluide pentru a răspunde dorințelor și provocărilor clienților noștri”, a spus George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. “Suntem încântați să anunțăm lansarea globală a noilor smartphone-uri HONOR, ce revoluționează cu adevărat experiența utilizatorului prin funcții AI de top, depășind în același timp limitele interacțiunii utilizator-dispozitiv”, a continuat acesta.

Descoperă Magia AI cu HONOR Magic6 Pro

Cea mai recentă adiție a gamei emblematice de flagship-uri HONOR Magic Series, HONOR Magic6 Pro se mândrește cu progrese în ceea ce privește fotografia, ecranul, performanța și experiențele de utilizare bazate pe AI. Dedicat angajamentului față de inovația centrată pe utilizator, HONOR a dezvăluit MagicOS 8.0, cea mai recentă versiune a sistemului său de operare bazat pe Android. Această versiune introduce inteligența artificială integrată la nivel de platformă HONOR și prima interfață de utilizator din industrie bazată pe intenție. Cu aceasta, HONOR transformă experiența utilizatorului, introducând modalități multimodale complet noi prin care se poate interacționa cu dispozitivul inteligent.

Funcțiile Magic Capsule și Magic Portal

Îmbunătățit de Magic Capsule și Magic Portal, HONOR Magic6 Pro oferă utilizatorilor o experiență personalizată și mai intuitivă. Cu o simplă atingere a bannerului de notificări din partea de sus a ecranului, Magic Capsule se extinde pentru a furniza informații suplimentare și opțiuni conexe, oferind utilizatorilor acces facil la resurse esențiale și eliminând nevoia de a naviga prin mai multe aplicații, maximizând astfel productivitatea și eficiența. Magic Portal valorifică puterea AI pentru a înțelege mesajele și comportamentul utilizatorilor, transformând sarcini complexe într-un proces simplu. De exemplu, inteligența artificială a Magic Portal recunoaște rapid adresele dintr-un mesaj text și direcționează utilizatorii către Google Maps, facilitând navigarea fără efort. De asemenea, pentru rețelele sociale precum TikTok și Facebook simplifică accesul și distribuirea informațiilor, permițând utilizatorilor să transmită detaliile rezervării sau rezultatele căutărilor online printr-o simplă glisare. Mai mult, Magic Portal facilitează experiențele de cumpărături bazate pe imagini, ghidând fără probleme utilizatorii către platformele unde pot găsi și achiziționa articolele dorite.

Prin colaborarea cu parteneri și dezvoltatori de aplicații, Magic Portal integrează cu succes 100 de aplicații utilizate cel mai frecvent la nivel global. Astfel, utilizatorilor li se oferă o experiență fluidă pe diferite platforme, garantându-le în același timp că pot exploata pe deplin întregul potențial al Magic Portal pe aplicațiile lor preferate.

O privire de ansamblu spre o colaborare AI care inspiră

Cu o abordare deschisă și colaborativă în era inteligenței artificiale, HONOR lucrează activ cu partenerii din industrie pentru a face mai accesibile utilizatorilor tehnologiile de ultimă generație. Oferind o privire asupra posibilităților viitoare, HONOR integrează AI cu open-source LlaMA 2 în HONOR Magic6 Pro. Acesta este capabil să îndeplinească funcții precum Q&A, generarea de text și înțelegerea lecturii într-un cadru offline. Astfel de eforturi de colaborare în cadrul industriei deschid calea către un viitor inovator pentru utilizatori.

HONOR a prezentat o demonstrație uimitoare a potențialului pe care funcția de eye-tracking o poate avea în viitor. Astfel, HONOR a dezvăluit cum este posibil să controlezi o mașină hands-free prin sistemul de urmărire a ochilor bazat pe AI al HONOR Magic6 Pro. Conceptul experimental prezintă modul în care interacțiunea dintre smartphone-urile cu AI și vehicule poate depăși comenzile ecranului sau ale vocii, deschizând o sferă de interacțiuni utilizator-dispozitiv care deține posibilități imense.

Experimentează Sportografia la nivel profesional cu sistemul de camere Falcom bazat pe AI

Pe măsură ce înaintăm într-un an plin de evenimente sportive, HONOR își propune să ofere fotografii sportive demne de o medalie de aur, cu viteze de captură îmbunătățite și instantanee mai clare. Cu sistemul îmbunătățit de cameră HONOR Falcon, alimentat de un model AI antrenat cu o bază de date de 28 de ori mai mare față de generația anterioară, HONOR Magic6 Pro include HONOR AI Motion Sensing Capture un algoritm avansat de captare AI care prezice și surprinde fără efort momente decisive în definiție ultra-înaltă. Funcția de detectare inteligentă a mișcării a HONOR Magic6 Pro depășește generația anterioară, acoperind o gamă mai largă de sporturi și activități, precum sărituri, dansuri și arte marțiale, fiind perfectă pentru a surprinde momente intense din cadrul evenimentelor sportive și competițiilor.

În plus, cel mai recent sistem de camere HONOR introduce un remarcabil teleobiectiv de 180MP (f / 2.6, OIS) cu zoom optic de 2.5x și zoom digital de până la 100x. HONOR Magic6 Pro dispune, de asemenea, de o cameră Ultra Wide de 50MP (f.2.0, EIS) și o cameră principală puternică de 50MP cu diafragmă variabilă (f/1.4 și f/2.0, OIS), pentru a surprinde momente rapide cu o claritate excepțională, fără a pierde din detalii.

Ecran de neegalat cu HONOR NanoCrystal Shield

Beneficiind de cea mai robustă sticlă de ecran disponibilă în industrie până în acest moment, HONOR Magic6 Pro oferă îmbunătățiri ale rezistenței displayului la căzături. Certificat de SGS cu Five Star Overall Glass Drop Resistance în scenarii multiple, ecranul folosește materiale de ultimă generație, cu o creștere de 50% a densității cristalului, îmbunătățind semnificativ capacitățile de absorbție a șocurilor de până la 10 ori în comparație cu sticla obișnuită.

Pe lângă durabilitate, HONOR Magic6 Pro dispune de un ecran de top All-range Low-power LTPO Eye Comfort Display de 6,8 inci, lider în industrie, care oferă o experiență vizuală excepțională, prioritizând în același timp confortul utilizatorilor printr-o serie de inovații centrate pe nevoile acestora. Printre acestea se numără tehnologia PWM dimming de 4320Hz, reglaj dinamic al luminozității, display personalizabil cu ciclu circadian și funcția Nature Tone, care ajustează temperatura culorii ecranului pentru a se potrivi luminii naturale.

Performanță de top grație inovației multidisciplinare

HONOR Magic6 Pro este echipat cu Snapdragon® 8 Gen3 , oferind o creștere cu 30% a performanței CPU și cu 25% a performanței GPU pentru noile dispozitive. Datorită Qualcomm® AI Engine, funcțiile AI ale HONOR Magic6 Pro sunt susținute de o fluiditate și o stabilitate excepționale, cu o îmbunătățire remarcabilă de 98% în comparație cu modelele anterioare. În plus, platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 3 oferă experiențe de gaming extraordinare cu o eficiență remarcabilă a bateriei, prezentând progrese ce redefinesc capacitățile de înaltă performanță.

Identificând nevoia tot mai mare a utilizatorilor pentru autonomie sporită, HONOR devine primul brand care aplică inovațiile emergente ale bateriilor din alte sectoare pe smartphone-uri. Inspirat de tehnologia dinamică a vehiculelor electrice (EV), HONOR integrează în Magic6 Pro noua Baterie Second-generation Silicon-carbon HONOR cu cipsetul de management al bateriei HONOR E1 pentru îmbunătățirea eficienței energetice. Noua baterie de 5600mAh oferă performanțe excepționale la temperaturi scăzute, permițând vizionarea a 81 de minute de YouTube chiar și la -20°C cu doar 10% baterie rămasă. În plus, cu tehnologiile de încărcare HONOR Wired SuperCharge de 80W și HONOR Wireless SuperCharge de 66W, utilizatorii pot încărca HONOR Magic6 Pro la 100% în doar 40 de minute, permițându-le chiar și celor mai ocupați să își reîncarce rapid dispozitivele.

Demonstrând superioritatea tehnologiei de ultimă generație a bateriei HONOR Magic6 Pro, dispozitivul a obținut prima poziție în clasamentul global DXOMARK cu un scor impresionant de 157. Mai mult, cu cinci certificări DXOMARK obținute, HONOR Magic6 Pro se situează în vârful industriei în ceea ce privește performanța camerei foto, calitatea audio, afișajul, durata de viață a bateriei și capacitățile selfie.

HONOR dezvăluie teaser-ul pentru PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

La MWC 2024, HONOR nu numai că a lansat oficial pe plan global smartphone-ul pliabil PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, dar a și dezvăluit un teaser pentru Porsche Design HONOR Magic6 RSR, un smartphone care, de asemenea, întruchipează ADN-ul Porsche Design. În ceea ce privește detaliile produsului și disponibilitatea pe piață, HONOR va furniza informații suplimentare în scurt timp.

Culoare și prețuri

Conceput pentru utilizatorii care preferă un stil elegant, modern, dar și un aspect atemporal, HONOR Magic6 Pro este disponibil în culorile Black și Epi Green, începând de la 5999 de lei. Iar ca un omagiu pentru emblematicele mașini Porsche, modelul Porsche Design HONOR Magic V2 RSR este disponibil în culoarea Agate Grey și are un preț începând de la 2699 de euro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la adresa https://www.hihonor.com/ro/.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *