Motocicleta versus automobil pe patru roti

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai potrivite automobile pentru tine? Pana in prezent nu detin niciun automobil pe doua sau pe patru roti, mai mult sau mai putin motorizat. Insa, dintotdeauna m-am intrebat – daca ar fi sa aleg, oare ce as alege? Care e alegerea potrivita pentru mine? In prezent, pe cat se poate de real, niciuna, asta pentru ca nu detin nici cunostinte necesare mersului pe doua roti, dar nici cele necesare pentru mersul pe patru roti. Cand eram mica mi-am dorit foarte mult sa am o tricicleta. Parintii nu au fost de acord caci nu era de viitor. In schimb, ei s-au oferi sa-mi cumpere o bicicleta. N-am vrut si nici n-am invatat sa merg pe bicicleta insa, ceea ce mi se parea mie nesigur si dificil atunci, acum ar fi de mare ajutor. Bicicleta este pentru oamenii ce nu necesita sa strabata distante lungi, pentru cei care iubesc sporturile in aer liber si pentru cei care tin la sanatate.

10494300_428454387293901_5038329641813799831_o

Acum la mare moda sunt masinile si motocicletele. Si, daca ma intrebi pe mine, as putea alege din pricina sigurantei, fara eschivoc, masina. Dar de curand am mers si pe o motocicleta si pot spune ca nu e asa de rau. Totul depinde bineinteles de cel care se afla la conducere si de experienta acestuia. Motocicleta este pentru persoanele aventurioase, pentru cei care le place sa colinde lumea nici pe o simpla bicicleta, dar nici ascunsi sub capota unei masini. Masinile sunt pentru toata lumea si avantajul principal e spatiul si multimea de persoane pe care o poti lua cu tine, un dezavantaj al motocicletei.

 

Daca si alegerea ta este automobilul pe patru roti, nu uita sa-I oferi atentia potrivita si, la nevoie, sa-I oferi cele mai bune piese auto de la dezmembrari auto craiova. Ele te vor ajuta sa-ti mentii masina in parametri normali de functionare fara a preintampina probleme in cursele tale indelungate. La ei gasesti si piese dezmembrari opel craiova, ideale pentru automobilul de uz larg si foarte util intr-o familie numeroasa ca a ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *