Fiul meu merita ce este mai bun

ceas-barbatesc-maserati-successo-r8871621004

Orice parinte trebuie sa fie mandru de copiii lui. Ma numar printre acei parinti norocosi. Fiul meu a fost mereu un copil cuminte, ascultator si cu rezultate excelente la invatatura. Anul acesta mi-a facut o surpriza extraordinara cand a fost acceptat la una dintre cele mai prestigioase universitati din Europa. Va fi, incepnd din toamna, student cu bursa la Imperial College London din Marea Britanie unde va studia in cadrul Facultatii de Inginerie si Management.

Nu am avut niciodata posibilitati materiale foarte mari dar, pentru el, orice sacrificiu a meritat. Chiar daca a trebuit sa muncesc mai mult decat a fost nevoie, nu am simtit niciodata oboseala stiind ca investeam in tot ce am mai de pret si anume fiul meu. Stiam ca, pentru a fi student la prestigioasa universitate, trebuie sa aiba si o imagine demna de o astfel de locatie. Am inceput sa ii fac o garderoba eleganta dar si moderna in acelasi timp. Mai lipsea un singur element care sa ii defineasca tinuta. Trebuia sa ii achizitionez un ceas de calitate.

Stiam ca vazuse ceva care ii placuse foarte mult la magazinul online Ceasmania.ro. Si pentru ca sunt o mama moderna care stie sa foloseasca interentul foarte bine, am accesat site-ul in cautare de ceasuri. Site-ul este foarte bine construit astfel incat mi-a fost foarte usor sa caut in rubrica ceasuri barbatesti. Multitudinea de modele si firme expuse la ceasuri barbati mi-a dat putin batai de cap, in sensul bun. Au atatea ceasuri frumoase incat le-as fi cumparat pe toate insa trebuia sa ma opresc la unul pentru inceput. Cel pe care si-l dorea fiul meu era un ceas Maserati Successo, la fel de frumos precum succesul lui. Nu am stat pe ganduri si am comandat minunatul accesoriu. Eram incantata, deoarece am garantia unui certificat de autenticitate si pretul este foarte bun tinand cont totusi ca am achizitionat un ceas de firma.

Ieri, fiul meu a primit cadoul. A fost emotionant pentru ca si-l dorea foarte mult. Si eu sunt fericita pentru ca, intr-adevar, el merita tot ce este mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *