Catena susține „Salvați Copiii” și bucură cu jucării sute de copii mai puțin norocoși

Sutele de jucării pentru toate vârstele au fost dăruite de angajați ai Catena în cadrul unei acțiuni caritabile interne, organizate recent de companie. Jucăriile donate în urma acestui eveniment urmează a fi livrate, în aceste zile, către 14 centre din țară ale organizației „Salvați Copiii – România” – patru în București și câte două în județele Constanța, Dolj, Dâmbovița, Iași și Timiș.

Prin această campanie de responsabilitate socială, Catena – Farmacia Inimii va aduce un strop de bucurie în inimile a sute de copii pentru care o jucărie înseamnă, de multe ori, o minune. Printre cei care vor primi jucării se numără și copii din familii de refugiați, provenind din zone de război.

Farmacia Inimii sprijină constant mai multe fundații și organizații non-guvernamentale, ce acționează în sprijinul unor categorii defavorizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>