Cum sa-i oferi copilului cea mai surprinzatoare petrecere aniversara?

De fiecare data cand calendarul indica apropierea zilei de nastere a copilului, parintii vor declansa misiunea de cautare a celui mai potrivit cadou pentru micul sarbatorit si isi vor dori cu ardoare ca alegerea lor sa coincida cat mai bine cu asteptarile lui. Dar nu numai cadoul special ales cu drag pentru aceasta zi deosebita il va face pe cel mic sa aiba parte de o aniversare memorabila, ci si petrecerea pe care parintii o vor organiza in cinstea lui.

Daca celelalte petreceri prilejuite de aniversarea zilei de nastere a copilului au avut de fiecare data acelasi scenariu, de regula acasa sau intr-un spatiu special, alaturi de prietenii lui de la gradinita sau de la scoala, pentru a-i face intradevar o surpriza de proportii sarbatoritului aveti la indemana o varianta inedita, un altfel de petrecere, care sa includa lectii gatit de la chefi. Iar toata organizarea acesteia, spre bucuria parintilor,  va fi in sarcina unei echipe cu experienta in asemenea evenimente speciale, dedicate atat celor mici, cat si adultilor, respectiv un centru de divertisment culinar, care va aduce culoare, savoare si multa distractie la aceasta alternativa cu totul altfel  de petreceri copii.

why-we_ro

Intr-un spatiu decorat atractiv, o echipa intreaga se va ingriji ca fiecare invitat sa se bucure de toata atentia, sa primeasca sorturi colorate si haioase pentru a trece efectiv „la treaba”, sub indrumarea unui maestru bucatar, care ii va transforma pe copiii prezenti la petrecere in mici invatacei, gata sa framante aluatul, sa decoreze o pizza apetisanta sau sa orneze deserturi generoase in ciocolata si alte topping-uri pe care cei mici le adora. De la evenimentul dedicat aniversatului si micilor sai invitati nu vor lipsi muzica antrenanta, animatori pusi pe sotii, sucuri naturale din fructe, inghetata, tortul aniversar delicios si impodobit cu lumanarele,  momente de magie, concursuri si intreceri, reprezentatii spectaculoase ale bucatarilor  in manevrarea ingredientelor , menite sa ii uimeasca pe copii care, cu siguranta, chiar si numai pentru  acea zi, isi vor dori sa devina maestri bucatori cand vor fi mari mari.

poza darqblog.com - CulinaryOn

Si pentru ca la celelalte aniversari  parintii au robotit permanent in jurul invitatilor, de data aceasta vor avea ocazia fie sa li se alature celor mici, sa participe separat, dar in apropierea copiilor, la alte cursuri de gatit haioase, dedicate adultilor, vor putea savura o cafea sau un pahar de sampanie, incantati ca ideea lor pentru o petrecere altfel a avut efectul dorit si a fost primita cu entuziasmul de catre sarbatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>