Ethereum – o moneda virtuala in care merita sa investesti

poza darqblog.com - Comunicat Bitwin

Cu totii am auzit de Bitcoin, moneda virtuala a Internetului, stim ca se poate tranzactiona si ca deja se cumpara si se fac investitii cu ajutorul ei. Insa in afara de Bitcoin mai sunt multe alte monede mult mai complexe si cu mult mai multe posibilitati de folosire. De exemplu exista si Ethereum, o platforma software deschisa, care are la baza tehnologia Blockchain, speciala pentru aplicatii descentralizate, mai mult decat o criptomoneda daca putem spune asa.

 

Ethereum se foloseste de Blockchain ca sa ruleze orice aplicatie descentralizata, are protectie impotriva falsificarii, ea se poate tranzactiona online si investiile facute sunt validate. Ether este folosit de dezvoltatori pentru plati pentru serviciile din cadrul retelelor Ethereum, ofera siguranta si stabilitate, e usor de tranzactionat si de controlat. Investitiile in ethereum, care se pot face foarte bine si prin intermediul site-ului BitWin, sunt rapide, dureaza putin aprobarea, sistemele sunt criptate in general asa ca toti cei care tranzactioneaza isi pot pastra anonimitatea. Pentru cine doreste sa faca tranzactii cu ethereum este bine de stiut ca se pot cumpara cu lei sau cu euro, dolari, alte monede virtuale, tot ce aveti nevoie este un portofel virtual si un cont pe site-urile care se ocupa de tranzactii.

 

Site-urile de tipul BitWin ofera si informatii despre evolutia monedelor, se poate cumpara si vinde orice moneda care e acceptata pe site, cursul e garantat 24 de ore indiferent de fluctuatii. BitWin ofera si CloudWallet si suport clienti permanent, securitatea este asigurata si de autentificarea in doi pasi si de criptarea puternica oferita de serverele firmei respective. Ethereum este una dintre criptomonedele viitorului, s-ar putea sa depaseasca ca valoare Bitcoin, este mult mai sigura si mai stabila si pare sa atraga din ce in ce mai multa lume. Tranzactionarea de criptomonede este una destul de simpla, insa trebuie facuta cu grija pentru a nu se pierde sumele de bani investite initial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *