Noul moto g200 5G este disponibil în România la precomandă începând de astăzi

București, 22 noiembrie 2021 – Cel mai performant telefon din gama moto g, moto g200  5Gpoate fi precomandat de la eMAG începând de astăzi. În perioada 22 noiembrie – 5 decembrie  2021, noul smartphone Motorola, echipat cu cel mai rapid procesor de pe piață – Snapdragon™ 888 + 5G Mobile Platform –  poate fi precomandat cu o reducere de 300 lei față de prețul recomandat de 2.399 lei. Astfel, în perioada de precomandă prețul promoțional va fi de 2.099 lei.

Motorola a lansat în urmă cu câteva zileo nouă gamă de dispozitive moto g, care include modelele moto g71  5g, moto g51 5g, moto g41  și moto g31, fiecare dintre ele cu o serie de specificații unice. Varietatea dispozitivelor din gamă are scopul de a oferi cosumatorilor posibilitatea a găsi smartphone-ul perfect pentru stilul lor de viață, fie că este vorba despre un telefon cu performanțe la nivel de flagship precum moto g200  5G sau un telefon care funcționează optim timp de 36 de ore cu doar o singură încărcare, precum moto g31. Vedeta acestei game de telefoane este însă, noul moto g200  5G.

 

Deblocarea potențialului telefonului cu Ready For:

Prin utilizarea procesorului Snapdragon 888+ , platforma Ready For PC5 este acum disponibilă și în cadrul gamei de telefoane moto g. Ready For este o platformă versatilă, care le permite utilizatorilor să își conecteze smartphone-ul la un ecran mai mare pentru o experiență mai captivantă. Este ușor de utilizat și oferă mai multe modalități de conectare, indiferent dacă este cu fir, wireless4 sau prin intermediul PC-ului. Cu Ready For, utilizatorii pot conecta noul moto g200  5G  la un televizor, laptop sau monitor, pentru a putea urmări serialele preferate, pentru a  susține o prezentare la locul de muncă folosind telefonul ca un computer cu Ready For Mobile Desktop, dar și pentru a oferi pasionaților o experiență de gaming cu totul nouă și captivantă.

Însă experiența moto g200  5G  promite mult mai mult de atât pentru gameri. Procesul Snapdragon™ 888 + 5G Mobile Platform transformă experineța de mobile gaming și rescrie regulile jocului. Astfel, jocurile de tip desktop devin rapid potrivite pentru mobile, într-un set-up special. Conectarea dispozitivului la un televizor, laptop sau monitor cu ajutorul Ready For le poate oferi fanilor înfocați ai gaming-ului o experiență de joc unică, asemnătoare cu cea a jocului pe consolă sau cu ajutorul mouse-ului și tastaturii.

Experiența moto g200 5G este definită de viteză fulgerătoare și performanțe uimitoare. Procesorul permite, de asemenea, o redare grafică cu 20% mai rapidă a jocurilor pe mobile, o viteză de răspuns cu 20% mai rapidă2 la comenzile utilizatorilor și conexiuni 5G1 la cel mai rapid Wi-Fi 6E3 mobile din industrie. Până și cele mai noi versiuni de jocuri pot fi testate pentru o experiență fluidă și captivantă cu ajutorul lui moto g200 5G conectat la un ecran extern.

Design-ul impresionant este inspirat din formele naturale și arhitectura organică. Finisajul mat satinat adaugă acea notă suplimentară de stil și rafinament, fiind disponibil în culorile Stellar Blue și Glacier Green. De asemenea, este rezistent la apă. Cu noul dispozitiv, utilizatorii se pot bucura de acces instantaneu la fotografiile, filmele, melodiile, aplicațiile și jocurile preferate cu spațiu de stocare încorporat UFS 3.1 de 128 GB/256 GB. În plus, memoria LPDDR5 oferă performanță de ultimă generație și memorie de vârf bandwidth de 51,2 GB /s, cu o procesare a datelor cu 16% mai rapidă6.

Deoarece utilizatorii de smartphone-uri pun un accent din ce în ce mai mare pe crearea de conținut pe Social Media, Motorola s-a asigurat că moto g200  5G poate înregistra videoclipuri la o calitate cinematografică cu cea mai mare rezoluție video posibilă pe un smartphone în prezent, 8K. Utilizatotii pot deveni creativi cu modul de captură duală, care permite înregistrarea folosind simultan atât camera frontală, cât și camera din spate. Această caracteristică se aplică și fotografiilor. De asemenea, utilizatorii pot alege să înregistreze simultam folosind două dintre camerele din spatele dispozitivului, precum cea principală și ultrawide, pentru o perspectivă cu totul nouă. Modul super slow-mo creează o înregistrare video de înaltă definiție cu până la 960 de cadre pe secundă și încetinește modul de acțiune, prezentând detaliile pe care ochii le scapă la viteza normală. Este de 4 ori mai lent decât mișcarea obișnuită disponibilă pe telefoanele Motorola anterioare. De asemenea, utilizatorii pot face fotografii și pot înregistra videoclipurilor cu 35% mai rapid, la o calitate mult mai bună a imaginii. Opțiunea Face Beauty Video le asigură utilizatorilor cel mai bun look pentru un videoclip sau un selfie.

Fiind un dispizitiv perfect adaptat la cerințele secolului vitezei, noul moto g200  5G este creat special pentru a ține pasul cu utilizatorii săi, aceștia fiind mereu conectați și pregătiți pentru orice oportunitate, fie că este vorba despre fotografia perfectă pentru contul de Instagram sau o seară de gaming alături de prietenii dragi.
Disponibilitate și preț:

Telefonul poate fi achiziționat la precomandă de pe site-ul eMAG la prețul promoțional de 2.099 lei în perioada 22 noiembrie – 5 decembrie.

Motorola și eMAG oferă un extra discount pentru pasionații de gaming care pot beneficia de o reducere suplimentară de 100 de lei la achiziția telefonului dacă urmăresc canalele lui Bobo Spider, Zappy TV și Ionuț Bercea. Cei trei gameri vor oferi fiecare câte un cod de reducere, în așa fel încât, produsul să fie achiziționat în final la prețul promoțional de 1.999 lei.

Specificațiile noului moto g200  5G sunt disponibile aici.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com  și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

  1. Serviciu 5G disponibil cu planul 5G. Este necesară acoperirea rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G. Contactați furnizorul dvs. de servicii pentru detalii.
  1. Pe baza datelor de performanță raportate de Qualcomm ale Snapdragon 888 în comparație cu platforma mobilă Snapdragon 865 5G din generația anterioară.
  1. Disponibil numai în anumite țări din cauza limitărilor de reglementare; consultați furnizorul de servicii pentru disponibilitate; necesită un router compatibil Wi-Fi 6 e achiziționat separat și un plan care poate varia în funcție de locație.
  1. Reafy For conexiunea wireless este acceptată numai cu televizoarele care acceptă oglindirea ecranului smartphone-ului Android (Miracast). Pregătit Pentru conexiune prin cablu acceptată cu televizoare sau monitoare care au port HDMI sau port video USB-C; Este necesar un cablu USB-C compatibil video sau un adaptor USB-C la HDMI.
  1. Ready For PC este disponibil pe dispozitivele selectate și pe Windows 10. Vizitați pagina Întrebări frecvente pentru o listă completă de compatibilitate între dispozitive și software. Necesită descărcarea aplicației pentru computer. PC-ul și dispozitivul mobil pentru a se conecta fără fir trebuie să partajeze același AP Wi-Fi (punct de acces) SAU trebuie să fie conectate prin cablu USB-C.
  1. Pe baza datelor de performanță raportate de Micron în comparație cu moto g100.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *