Patutul copilului tau

Cand vine pe lume un copil, universul oricaruia dintre noi se schimba la 180 de grade. Tot ce ni se parea important pana in acel moment nu mai are nicio valoare. Ni se pare toate grijile si preocuparile despre existenta noastra anterioara sunt mai mult de cat marunte. Din clipa in care bebelusul intra in viata noastra, toata atentia o indreptam catre el. Suntem atenti la cele mai mici detalii care il inconjoara, ne preocupam sa ii oferim tot ce este mai bun si ne dorim sa il vedem sanatos si sa se dezvolte armonios.

Una din preocuparile parintilor este patutul in care cel mic va dormi. Desi avem tendinta de a-l lua cu noi in pat, el trebuie totusi sa aiba spatiul personal. Astfel va invata, inca din primele luni de viata, sa fie independent. De aceea, pentru ca cel mic sa stea in patul lui cat mai linistit, sa doarma bine si sa se dezvolte sanatos, pe langa modelul patului, trebuie sa alegem si o saltea pe masura. Noi iti recomandam saltele-online.ro, magazinul dedicat somnului tau. Aici gasesti o gama impresionanta de saltele la preturi pentru toate buzunarele si cu texturi ori caracteristici pentru toate necesitatile. Pentru cei mici exista saltele speciale.

spring_mattress_gold_c60_dreamzone

Poti incerca o Saltea Bebe Latex. Saltelele din latex sunt ideale pentru nou-nascuti, atat din punct de vedere al materialului (latexul este un material antibacterian intrinsec, cu o structura acida ce nu permite dezvoltarea mucegaiului si a florei bacteriene), cat si a calitatilor ortopedice de sustinere a corpului copilului.

De asemenea, latexul este format din celule interconectate (intr-un gram de latex sunt circa 500 milioane cellule) ceea ce permite o ventilare, circulatie a aerului, foarte buna. Datorita acestui fapt umiditatea din zona de contact a corpului copilului si saltea este absorbita si evaporata foarte rapid. Latexul creeaza pentru copil un mediu sanatos si in acelasi timp foarte confortabil pentru odihna.

Structura elastica a latexului permite o sustinere corecta a coloanei copilului si o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a acestuia Husa de acoperire este anti-alergica si anti-bacteriana pentru a proteja pielea copilului. Ea este dotata cu fermoar pentru a se da husa usor jos si pentru spalare. De asemenea, pe site mai sunt disponibile si saltele din cocos sau saltea ortopedica lux. Tu alege in functie de varsta si de ceea ce ii trebuie copilului tau si ii vei asigura astfel o dezvoltare armonioasa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *