O munca corecta facuta pentru o nunta

Acum o luna am reusit sa accept invitatia verisorului meu de a merge la nunta lui. În același timp am reușit sa accept sa fiu si organizatoare nuntii lor. Au decis sa se casatoreasca intr-un timp foarte scurt pentru a nu aparea alte piedici asa ca nu au timp sa se ocupe de toate formalitatile. Pe deasupra nici eu nu prea aveam timp sa imi gasesc o rochie pentru nunta, dar am zis ca nu ii pot parasi intr-un moment atat de frumos.

Cu ajutorul unei prietene mi-am cumparat rochia bifand astfel inca un punct de pe lista cea lunga. Tot in grija mea a cazut si alegerea unei formatie nunta pentru petrecere. Voiau ceva frumos si restrans si nu stiau pe cine sa aleaga, nasa s-a ocupat de lista cu formatii nunta, ea fiind cea mai experimentata. Iar eu a ramas sa ma uit peste ea si sa fac ultimele modificari. In final trebuia sa mai ramana doar o formatie nunta pentru fericitul eveniment.
Nu credeam ca alegerea unei formatie nunta Bucuresti poate fi asa de grea, efectiv erau prea multe variante, fiecare formatie venea cu ceva nou, iar eu eram in pana de idei.

Am incercat sa ma axez pe formatii nunta Bucuresti, deoarece acolo avea loc petrecerea, dar tot ramaneau inca cateva zeci de formatii peste care nu ma uitasem. Obosisem si voiam sa renunt cand una dintre ultimele formatii de pe lista mi-a atras atentia.
Este vorba de formatia Bucuresti, aici am reusit sa vad cu proprii mei ochi ce inseamna o petrecere, cu cata insufletire se canta melodiile, dar si cat de entuziasmati sunt invitatii. Pe deasupra nu trebuia sa ne facem griji cu privire la sosirea lor, fiind din Bucuresti. Fericita i-am trimis astazi viitoarei mirese site-ul si sper ca si ea va fi entuziasmata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *