Google va folosi cea de-a treia generație de procesoare AMD EPYC™ pentru VM Tau

Azi, Google Cloud a anunțat implementarea mașinăriilor virtuale Tau optimizate pentru diverse sarcini de calcul. VM-urile Tau oferă utilizatorilor un combo bazat pe performanță de top, implementare rapidă și preț accesibil pentru, toate acestea pentru îmbunătățirea domeniului de activitate. Ca parte a portofoliului de produse regăsim Compute Engie, prima instanță din familia Tau VM, care va oferi un raport preț-performanță cu peste 40% mai mare decât ofertele de la orice alt furnizor de cloud.

21744759_AMD EPYC (Milan) 1P Server (1)

Construită pe cele mai performante procesoare AMD EPYC™ (a treia generație), prima instanță a familiei Tau VM oferă cele mai bune rezultate pentru raportul preț-performanță fiind accesibilă multitudinilor de activități, pe lângă serviciile de cloud. De asemenea, VM-urile bazate pe procesoarele AMD EPYC păstrează compatibilitatea „x86”, astfel încât utilizatorii nu trebuie să risipească resurse tehnice și timp pentru reproiectarea aplicațiilor. Sunt disponibile mai multe configurații de VM, una dintre ele poate avea până la 60vCPU pe VM și 4 GB de memorie pe vCPU, oferind flexibilitatea de care au nevoie clienții pentru a controla costurile.

21744759_AMD EPYC (Milan) 2P Server_2 (1)

Domeniile de cloud experimentează performanțele de top cu mașinile virtuale Tau

Testarea independentă a mașinii virtuale Tau de către clienți și partenerii Google Cloud indică câștiguri semnificative de performanță față de ofertele de procesare existente de la alți furnizori de cloud. Companii precum Snap Inc. și Twitter, caută în permanență modalități de a reduce costul total de proprietate (TCO) al serviciilor de infrastructură. Pe măsură ce afacerile lor se dezvoltă rapid (cu sute de milioane de utilizatori zilnici pe fiecare platformă), Snap și Twitter au nevoie de putere de calcul concepută pentru a-i ajuta să țină pasul cu numărul în creștere al clienților. Testarea independentă a noilor mașini virtuale Tau de către clienții și partenerii Google Cloud demonstrează câștiguri de performanță semnificative față de ofertele de procesare existente de la alți furnizori de cloud. DoiT International, furnizor important de expertiză în cloud public, este partener cu Google Cloud pentru a oferi clienților din întreaga lume cele mai performante inovații tehnologice.

Pentru mai multe informații, puteți găsi comunicatul de presă pe pagina AMD. De asemenea, puteți accesa comunicatul de presă din partea Google pentru a afla mai multe informații despre serviciile de cloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *