Parfumul pe care colegele tale sigur nu îl cunosc

De parcă ar fi adevărate bijuterii, parfumurile au ocupat întotdeauna un loc privilegiat în viața de zi cu zi a oamenilor. Parfumul a existat de la originile umanității, a evoluat și s-a schimbat, până la punctul în care o lume fără parfum ar fi o lume fără istorie. Mai mult, sunt mulți cei care cred că prin istoria lor este posibil să se cunoască modul de viață al diferitelor civilizații. De aceea, acum, vei descoperi istoria surprinzătoare a parfumului.

Una dintre familiile olfactive care provoacă mai multă curiozitate este cea a parfumului oriental, care este un parfum dama exotic, extrem de senzual și intens.

Ca bijuterii autentice, parfumurile au ocupat întotdeauna un loc privilegiat pentru a face viața mai plăcută celor care le poartă și cu care interacționează. Cu misiunea de a găsi cele mai bune formule care să răspundă dorințelor și gusturilor momentului, maeștrii parfumieri își dedică viața găsirii de noi materii prime, folosindu-și inspirația și petrecând ore întregi cu diferite amestecuri de esențe, folosindu-și creativitatea și creând opere de artă autentice care încearcă să reziste în timp și în memorie, făcându-i pe cei care le poartă să se simtă mai bine.

Experții în psihologie consideră că utilizarea acestor esențe bogate crește stima de sine și favorizează relațiile sociale. O persoană se parfumează pentru a se simți bine cu sine și cu ceilalți. Este un element relevant al personalității, de unde și marea varietate de parfumuri care se adaptează tuturor tipurilor de oameni și diferitelor emoții pe care încearcă să le transmită: securitate, senzualitate, cu o proiecție mai mare decât poate părea la prima vedere.

Pentru a susține această afirmație, este suficient să îți amintești de importanța parfumului de-a lungul istoriei și în toate civilizațiile.

Ce trebuie să știi despre parfumurile orientale?

Sunt arome misterioase și uneori complicate care, atunci când sunt bine amestecate, creează parfumuri foarte speciale. Un tip de parfum care, atât în parfumurile pentru bărbați, cât și în parfumurile pentru femei, provoacă o mare senzualitate.

Parfumurile orientale sunt calde datorită amestecurilor de mușchi, vanilie sau arome lemnoase și florale, dar și alte esențe care captivează și hipnotizează.

Care sunt principalele caracteristici ale parfumurilor orientale?

Parfumurile orientale sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de chihlimbar și provin din țări arabe, din care se folosesc cele mai caracteristice materii prime.

Bogăția ingredientelor care alcătuiesc parfumurile arabe, le transformă într-o armă puternică de seducție, cu un mister care însoțește pe oricine o poartă, așa că, mai presus de toate, sunt perfecte pentru utilizare noaptea sau în sezonul rece, deoarece sunt mai dense, intense și greoaie , lăsând în urma lor o aromă care nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Acele esențe de uleiuri aromatice, flori , diferite condimente, lemne, condimente și toate componentele care sunt utilizate pentru a crea parfumuri orientale, le face cu adevărat arome unice și irepetabile datorită modului rafinat și sofisticat de amestecare a ingredientelor.

Dacă vei alege să cumperi un astfel de parfum oriental, acesta va transforma pe cea care îl poartă într-o persoană senzuală și diferită. Și va fi pe placul tuturor celor din jur!

Concentrația ridicată a esențelor sale înseamnă că acest tip de parfum nu are nevoie de multă aplicare și, cu doar o pulverizare pe încheieturi și gât, te va însoți pe tot parcursul zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *