RAZER BLADE STEALTH 13, LA FEL DE MIC, DAR ȘI MAI RAPID

Picture1

Echipat printre altele cu un ecran de 120Hz și cu noile soluții grafice NVIDIA® GeForce, Razer Blade Stealth 13 este cel mai rapid Ultrabook™ de gaming cu diagonala de 13” din lume

BUCUREȘTI, 22 aprilie 2020  – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit noul Razer Blade Stealth 13, un nou nivel al Ultrabook-urilor de gaming. Blade Stealth 13 este primul Ultrabook din lume cu un ecran de 13.3” de 120Hz, bazat pe noile plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti și o versiune mai rapidă, cu un consum de 25W, a procesorului Intel® Core™ i7-1065G7. Noul Blade Stealth 13 încorporează și o tastatură mai rapidă și mai eficientă alături de memorie LPDDR4X, toate componentele fiind găzduite de obișnuita carcasă de aluminiu cu finisaj mat.

“Razer Blade Stealth 13 este cel mai puternic Ultrabook din lume, pe care am reușit să-l îmbunătățim și mai mult,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President al Systems Business Unit din cadrul Razer. “Noul Razer Blade Stealth 13 dă startul noii generații de ultraportabile concepute pentru gaming, oferind echilibrul perfect dintre funcționalitate și performanță.”

Picture2

Noul Blade Stealth 13 include cel mai rapid ecran de 13.3” din lume cu un refresh rate de 120Hz, o caracteristică disponibilă momentan doar pe Blade Stealth 13. Refresh rate-ul îmbunătățit asigură o redare vizuală rapidă și precisă, făcând țintele, dar și textul afișat mai ușor de distins. Ecranul oferă o rezoluție de 1920×1080 pixeli, sub o suprafață mată pentru a reduce efectele de reflexie.

Pentru creatorii de conținut alături de alți utilizatori care se bazează pe tehnologia touch, Blade Stealth 13 este disponibil și în varianta echipată cu ecran tactil cu rezoluție 4K bazat pe Gorilla® Glass. Afișajul 4K este perfect pentru editarea foto-video, indiferent de locația utilizatorului.

Fiecare model Blade Stealth 13 redă 100% din spectrul sRGB, fiind calibrat special din fabrică pentru a garanta imagini vii și o afișare precisă a culorilor, indiferent dacă vorbim de rularea de jocuri video sau de crearea ori de urmărirea de conținut audio-video. Ecranul este încadrat de margini deosebit de subțiri, de doar 4.9mm, cea superioară găzduind un Webcam HD cu senzor IR compatibil cu tehnologia Windows Hello. Webcam-ul HD este esențial pentru a putea păstra legătura cu familia, pentru a putea participa la teleconferințe sau pentru a putea organiza întâlniri de la distanță.

Cel mai nou Blade Stealth 13 se bazează pe noua placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, care, datorită celor 4GB de memorie GDDR6 și celor 1.024 de nuclee NVIDIA CUDA®, oferă performanțe sporite cu până la 80% față de GeForce GTX 1050. Noua soluție grafică le permite jucătorilor să se bucure de cele mai noi jocuri de tip battle royale în toată splendoarea lor pe un notebook cu diagonala de 13 inci, o experiență posibilă doar pe Blade Stealth 13. Nu lipsește nici tehnologia NVIDIA Optimus™, care permite Blade Stealth 13 să prioritizeze fie performanța, fie durata de funcționare, adaptându-se fiecărui scenariu de utilizare.

Alături de noul GPU, ultrabook-ul găzduiește versiunea cu un consum de 25W a procesorului Intel Core i7-1065G7, echipat cu patru nuclee și capabil să atingă viteza de 3.9Ghz GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost. Procesorul de 25W reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de versiunea standard de 15W, oferind un spor performanță susținut. Rezultatul se traduce printr-un framerate crescut și timpi reduși de randare.

Razer Blade Stealth 13 este echipat cu un port USB-C Thunderbolt™ 3, o tehnologie exclusivă  Intel, ce permite o rată de transfer crescută și o funcționare plug and play fără cusur cu Razer Core X eGPU (comercializat separat). Conectarea Core X eGPU le permite utilizatorilor să se folosească de puterea aproape oricărei plăci grafice în sistem dual-GPU cu placa GeForce GTX 1650 Ti din Blade Stealth pentru a completa sarcini intensive de randare sau modelare 3D.

 Picture3

Noul Blade Stealth 13 încorporează și o nouă tastatură, cu un buton Shift drept de dimensiuni complete și butoane direcționale cu înălțimea înjumătățită, caracteristici ce oferă o experiență de utilizare mai eficientă. Nu lipsește nici iluminarea Razer Chroma RGB, tastatura putând fi personalizată alegând dintre 16,8 milioane de culori și efecte de iluminare disponibile prin aplicația Razer Synapse 3.

Pe lângă noua tastatură, Blade Stealth 13 se poate lăuda și cu 16GB de memorie LPDDRX ce rulează la o viteză de 3733MHz. Creșterea vitezei duce la îmbunătățirea performanței în cazul aplicațiilor care folosesc în mod intensiv resursele CPU.

Blade Stealth 13 rămâne cel mai compact laptop de gaming din lume, având dimensiuni de doar 1,5 x 30,2 x 21 de cm și doar 1,39 de kg, în timp ce oferă performanțele unui laptop de gaming de dimensiuni complete.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Noul Razer Blade Stealth 13 pornește de la 1.999,99 Euro și este disponibil de azi pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail din SUA și Canada. Noul Razer Blade Stealth 13 va deveni disponibil în curând și în Europa, China, Asia Pacifică și Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.razer.com/blade-stealth.

IMAGINI DE PRODUS LINK

SPECIFICAȚII COMPLETE LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *