Ce spun specialistii despre vibratoare

Magic-wand-mini-Roz-Vibratoare-Magic-Wand-sex-shop-voluptas

Studiile efectuate recent ne arata ca tot mai multi oameni aleg sa introduca in viata intima diferite accesorii si jucarii sexuale care sa puna punctul pe “I” in tot ceea ce inseamna implinire sexuala. Din categoria celor mai utilizate jucarii sexuale fac bineinteles vibratoarele, de care se bucura predominant adeptele sexului frumos.

Specialistii indica totodata utilizarea acestor jucarii seuale nu este nicio rusine, dar si niciun pericol. Magazinele de profil acreditate in vanzarea acestor vibratoare comercializeaza numai jucarii erotice de top, produse care de astfel sunt testate si certificate inainte de intrarea lor pe piata. De altfel, se stie ca aceste accesorii sunt utilizate in cele mai sensibile locuri ale corpului uman. Astfel, ele ar trebui sa aduca mai multa placere si nicidecum sa provoace neplaceri asupra zonei intime. Viata sexuala este un subiect extrem de importanta si necesara tuturor indivizilor de pretutindeni, iar astfel de accesorii certificate sunt atent selectionate si comercializate astfel incat ele sa nu produca niciun disconfort sau mai mult, sa ne ingradeasca astfel de placeri personale sau sa ne faca retincenti la aceasta.

Revenind la vibratoare, ele pot fi utilizate in diferite contexte. Fie ca vorbim de nevoile personale ale unui individ, fie ca vorbim de situatiile in care cuplurile vor sa incerce ceva cu totul si cu totul nou pentru a armoniza si mai bine trairile din punct de vedere sexual.

Ba mai mult, vibratoarele prezentului vin si cu o inovatie pentru toti potentialii utilizatori. Astazi se regasesc intr-o varietate extrem de larga, atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele timide si restranse, dar si pentru persoanele experimentate care au un apetit sexual ridicat. Toate aceastea insa sunt atent concepute, din materiale placute si prin sisteme tehnologice de ultima ora, astfel incat ele sa fie perfect confortabile si sigure, asa cum mentionam anterior.

De pilda, exista aceste vibratoare magic wand care nu si-au ales acest nume intamplator, ci pentru ca ele sunt cu adevarat magice in materie de momente erotice de neuitat. In primul rand ne putem referi la forma acestora care este de-a dreptul inedita.

Fata de vibratoarele clasice, acestea au o forma mult mai placuta si mai jucausa. Sunt o serie de vibratoare compacte care vor incaperea oriunde, fiind nu doar usor de utilizat, cat si usor de strecurat in bagaj, in dulap, etc. Pot fi luate oriunde si pot fi strecurate in perfecta discretie pentru a fi ferite de ochii celor curiosi cu privire la viata intima, in speta de cei care cred ca au pretutindeni un cuvant de spus, insa nu mereu cel mai incurajator.

Totodata aceste vibratoare vin cu diferite functionalitati. De pilda, unele pot fi utilizate cu acumulatori clasici, altele in schimb detin un sistem performant de incarcare la priza ca orice dispozitiv tehnologic al zilelor noastre. In acelasi timp prin intermediul lor poti avea in permanenta o experienta cu totul si cu totul inedita deoarece acestea vin in dotare si cu mai multe module, respectiv mai multe trepte de viteza pentru senzatii care mai de care mai diferite si mai intense.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *