Masini agricole Claas – eficienta si performanta de top

143657177920150710_184827 (1)

Una din firmele de top la nivel mondial este Claas, aceasta este o firma germana care se specializeaza in domeniul tractoarelor, combinelor de recoltat si preselor de balotat. La noi in tara, ca si in majoritatea tarilor putem recunoaste aceasta firma dupa combinele produse de acestia, firma fiind lider de piata in domeniul combinelor de recoltat.

In foarte multe sate din Romania, unde sunt prezente asociatiile agricole, vechile combine au inceput sa fie inlocuite cu combine marca Claas. Acestea sunt intr-adevar mai scumpe, dar reprezinta o investitie foarte buna datorita faptului ca acestea sunt mult mai rezistente, mai fiabile si mai performante, astfel productivitatea va creste. Piesele unei astfel de combine rezista mult mai mult, nu se uzeaza atat de repede, iar un alt avantaj este faptul ca acestea pot fi inlocuite mult mai rapid.

In cazul in care totusi avem nevoie sa inlocuim anumite piese avem mai multe optiuni la indemana, una ar fi sa mergem la o reprezentanta Claas, dar aceasta poate fi destul de departe fata de localitatea noastra. Cea dea doua, mai convenabila si mult mai rapida, este sa cumparam piesele de care avem nevoie de pe site-ul Piesemasiniagricole.ro, o platforma online de pe care putem cumpara piese combina Claas la cea mai buna calitate si la cel mai bun pret, si beneficiem si de o livrare rapida a produselor dorite. Tot aici, este locul unde putem vinde piese pentru utilajele agricole.

Iar in urma procesului de recoltare a cerealelor, paiele care raman pot fi facute baloti. Acestea putand fi vandute, sau utilizate de cei care au animale pe langa teren agricol. Asa ca pentru asta, tot pe site-ul prezentat anterior putem gasi un corp inodator Claas pentru o masina de facut baloti. Iar in cazul in care deja avem unul, este bine sa avem unul de rezerva pentru a evita situatiile neplacute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *