Autonomia fiintei umane

Adesea se propovaduieste autonomia fiintei umane, dar prejudecatile si judecatile de valoare o sfasie ca niste fiare de cate ori o prind in coltii lor. Interdictii peste interdictii i se pun bietului om, tocmai de aceea, exasperat fiind Rebreanu a ripostat:„Pe inima şi pe gândurile mele numai eu sunt şi voi fi stăpân cât voi trăi.”

Mi-a placut un interviu recent dat de Ilie Nastase in care spunea: „Eu sunt un om liber. Fiecare dintre voi ar trebui sa fiti la fel.”

Libertatea ca stare de spirit iti poate lipsi sau poate fi serios stirbita de frica de gura lumii.

Hai sa recunoastem sincer ca suntem tentati sa intram intr-un sex shop, sa ii cerem vanzatoarei cel putin un produs pe care sa il analizam de aproape si sa il pipaim! Ne-am nascut cu o curiozitate greu de infranat, de aceea unii platesc cu viata pentru firea lor iscoditoare, dornica sa stie totul.

Am vazut echipe de cercetatoti coborand cu aparatura in craterul unui vulcan activ, desi puteau fi arsi de vii. Scafandrii coboara in pantecul oceanului printre rechimi si pesti veninosi sau incarcati cu electricitate.

L-Pashion-love-pics-sensual-Wooman-Love-Soft-pic-Couples-erotica-Couples-Love-bw-kisses-my-album-Sexy-erotic-n-7342

Consider ca omul ar trebui sa aiba limite si curiozitatea sa nu il impinga niciodata acolo unde se afla in pericol. Imi place sa gust o prajitura buna, o cafea speciala, dar niciodata nu as incerca drogurile!

Nici in jungla nu m-as aventura, fara sa mi se garanteze securitatea.

Fascinantele vibratoare nu au cum sa faca rau fiindca:

-sunt facute din cele mai bune materiale, prietenoase fata de organismul uman

-sunt rezistente la apa

-nu ranesc.

Uneori obosim stand pe scaun incordati, sa ne indeplinim sarcinile de serviciu si este dreptul nostru sa ne gandim la un pat urias, plin de petale de trandafiri, la o cupa de sampanie si o baie calduta, apoi la clipe fierbinti si fiori reci ca gheata, la o alternanta de senzatii care te fac sa scoti zgomote similare cu ale cascadelor care cad de la inaltime sfaramandu-se de pietre.

Cine ar indrazni sa ma condamne ca mi-am comandat un vibrator sau jucarii sexuale pe banii mei? Prafrazandu-l pe Rebreanu nu numai pe inima si gandurile mele sunt stapan, ci si pe dorintele, pe trupul si pe banii mei?

Din cele mai vechi timpuri oamenii au incercat sa isi rezerve clipe de fericire si de implinire si sa isi asigure in acest fel autonomia.

Nu va negati dorintele si nevoile, decat daca ele ranesc de moarte pe cei din jur! Viata este scurta si trebuie traita la maximum, fiindca la batranete entuziasmul si puterile scad, durerile si lipsurile cresc.

Cu siguranta ca le datoram mult filozofilor care ne-au constientizat asupra importantei autonomiei si asupra existentei acesteia, dar si celor care ne ajuta sa nu simtim lipsa unui partener plecat departe si pentru mai multe zile sau sa nu simtim singuratatea ca pe o povara.

Oamenii din jurul nostru se intrec sa ne faca vietile mai usoare si fericirea mai intensa.

Tot ce ne ramane de facut este sa avem grija noi de noi si sa nu punem pret pe prejudecatile si limitele pe care incearca sa ni le fixeze cei din jur! Sunt un om liber, ce vibratorul meu!!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *