Sony recreează experiența oferită de discurile de vinil cu noul pick-up PS-LX310BT

PS-LX310BT

  • Utilizatorii se pot bucura de sunetul de înaltă calitate al discurilor de vinil pe orice boxă, soundbar sau căști wireless cu funcție BLUETOOTH®
  • Construcție de calitate care oferă un sunet echilibrat
  • Design premium, potrivit pentru orice spațiu

Pick-up-ul Sony PS-LX310BT este dispozitivul perfect pentru a aduce în prezent discurile de vinil, fie că este vorba de o colecție veche sau de una formată din albume noi. Sony îmbină calitatea sunetului oferit de discurile de vinil cu flexibilitatea și confortul conexiunii la un dispozitiv cu cablu sau wireless.

Îmbinând trecutul cu prezentul

LX310BT aduce sunetul cald al discurilor de vinil pe orice boxă, soundbar sau căști cu transmițător BLUETOOTH® încorporat, oferind astfel libertate pe parcursul audiției. Conectarea unui dispozitiv se realizează simplu și ușor, cu ajutorul unui buton BLUETOOTH®, iar muzica este redată instant, de la ultimul dispozitiv conectat, atunci când este apăsat butonul de redare, prin funcția full auto play. Astfel, experiența utilizatorului este simplificată, iar oricine se poate bucura de sunetul oferit de discurile de vinil. În plus, pentru cei care preferă o conexiune prin cablu, pick-up-ul dispune de un cablu audio.

LX310BT oferă un comutator pentru ajustarea amplificării (Low, mid sau high). Acest lucru permite potrivirea cu nivelul audio al discurilor de vinil atunci când sunt utilizate diferite sisteme de playback și conexiuni BLUETOOTH® pentru a asculta muzică la cea mai bună calitate fără distorsiuni.

Sunet de calitate

Tehnologia sunetului și construcția de calitate au fost îmbunătățite pentru a oferi cel mai bun sunet al discurilor de până acum. LX310BT dispune de un platou turnat din aluminiu pentru a obține un sunet echilibrat și de un braț cu design nou, pentru stabilitatea sunetului. Împreună cu suportul gros și robust care minimizează rezonanța, LX310BT devine metoda ideală pentru utilizatori de a se bucura de discurile de vinil.

Renașterea discurilor de vinil

LX310BT are un aspect premium, elegant, cu o construcție de calitate și o textură atent concepută. De asemenea, pentru o utilizare intuitivă, butoanele sunt amplasate direct pe suprafața dispozitivului, inclusiv butonul BLUETOOTH®, permițând astfel utilizatorilor să pornească, oprească sau să conecteze dispozitivul foarte ușor.

Modelul PS-LX310BT va fi disponibil din luna aprilie, 2019, la un preț recomandat de €200.

Pentru mai multe noutăți de la Sony, vizitați https://presscentre.sony.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *