Studiu psihologic

Un studiu recent a identificat cauzele care genereaza fobia tinerilor de un loc de munca, de angajare. Este adevarat ca psihologii au identificat mai multe categorii de tineri cu probleme in ultima perioada, dar ei nu sunt singurii vinovati de situatia lor.
1. Generatia fulgilor de nea. Sunt hipersensibili, nu rezista la stres sunt vulnerabili la stres si pot ajunge la depresie. De vina este societatea care nu ii pregateste suficient pentru viata.
2. Generatia tinerilor care nu vor sa faca nimic: nici sa se angajeze, nici sa studieze. Una dintre cauza este aceea ca au primit totul pe tava. Alte cauze sunt: salariile foarte mici, exploatarea pana la epuizare si umilirea la locul de munca.
Si fobia fata de locul de munca este generata de aceleasi cauze. Tinerii sunt acceptati cu retinere in colectivitate, sunt pusi la munca fiindca “au energie” si in caz de restructurare:”Ultimul venit este primul plecat.”

despre_noi
Angajatul cu vechime are privilegiile si statutul lui si numai daca face greseli grave, risca sa piarda locul de munca. O alta problema identificata de sociologi este hartuirea tinerelor fete la locul de munca. Ele trebuie sa faca fata asaltului sefilor, patronilor sau colegilor de serviciu. Daca analizam angajari Money Studio videochat situatia se schimba.
Aici fiecare model are drepturi egale, din moment ce s-a angajat si poate aspira la salarii uriase, totul depinde de modul in care stie sa isi atraga clientii. Despre hartuire la locul de munca nu poate fi vorba, fiindca modelul este lasat singur, cu aparatura din dotare in camera sa, iar activitatea pe care o presteaza si discutiile dintre el si clienti sunt confidentiale.
Daca o alta frica de angajare a tinerilor o reprezinta “luna de proba”, fara salariu si angajarea fara carte de munca, in cel mai mare studio videochat Money-studio.ro totul se face ;legal, angajatorul platind la zi contributiile si impozitele.
Angajatorii pretentiosi pun 1001 de conditii fara acoperire: salarii foarte mici, conditii stresante de munca, la Money-studio.ro trebuie sa indeplinesti numai trei conditii:
-sa ai peste 18 ani. Acesta conditie ar trebui sa fie pusa de orice angajator, cu toate ca unii angajeaza minori/minore din familii dezorganizate pentru luna de proba si dupa aceea nu le mai opresc si nu le dau nici salarii pentru ceea ce au lucrat. Orice relatie legala pe piata muncii se stabileste intre o persoana majora si un angajator.
-sa doresti sa muncesti. Indiferent de domeniu, tinerii trebuie sa isi doreasca sa fie utili si sa devina independenti financiar.
-sa stie engleza, sa poata comunica cu clientii de la capatul lumii.
Aceste trei conditii sunt infime fata de cele puse de alti angajatori.
Nu exista obligatia de a face ore suplimentare, de a munci pana la epuizare sau de a lucra in zilele de sarbatoare.
Datorita atmosferei destinse si a faptului ca oamenii de aici nu au probleme financiare, nu exista conflicte de munca si oamenii vin cu drag la serviciu.
Fetelor, profitati de locul de munca linistit si avantajos, care va asteapta si pregatiti-va pentru succesul financiar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *