Conferința Internațională “KAIZEN™ ca Vector Puternic pentru Dezvoltarea Societății” și Acțiunea “5S Public” (7-8 Iunie 2018)

Obiectivul acestei conferințe este reprezentat de împărtășirea bunelor practici ale Culturii 5S în Administrația Publică și Mediul de Afaceri, oferind posibilitatea participanților de a descoperi beneficiile metodei 5S ca instrument de management, în vederea reducerii costurilor publice, creșterii siguranței publice și a spiritului de voluntariat. De asemenea, aceștia pot beneficia de bune practici, în urma prezentărilor invitaților și a schimbului de experiență în domeniul administrației publice și a mediului de afaceri din Japonia și România.

Evenimentul se bucură de participarea și susținerea de prezentări ale următorilor invitați speciali:

– Excelența Sa, Dl. Kisaburo ISHII – Ambasadorul Japoniei în România;

– Dl. Mircea HAVA – Primar al Municipiul Alba-Iulia;

– Dl. Yutaka TAKEHANA – Vice-Guvernator al Tokyo Metropolitan;

– Dl. Masato ISHIZAKA – Președintele Companiei JIT, Japonia;

– Dl. Yoshihito TANAKA – Președintele Grupului Nakayama și Corporate Advisor, Clean-Up Japan Association;

– Dl. Constantin TOMA – Primar al Municipiului Buzău;

– Dna. Arnella NECHITA ROTTA – Director Executiv al Companiei Sunimprof Rottaprint;

– Dl. Julien BRATU, Country Manager al Kaizen Institute Romania și Președinte al Asociației KAIZEN Manager Club.

Conferința va fi urmată de evenimentul “5S Public”, ce se va desfășura vineri, 8 Iunie 2018, la Colegiul Național “George Coșbuc” din Cluj-Napoca, în parteneriat cu compania Sunimprof Rottaprint (membră a Asociației KAIZEN Manager Club) și Asociația Clean-Up Japonia. Demarat în 2011, ca o inițiativă a Institutului Kaizen România și a Asociației KAIZEN Manager Club, această acțiune s-a concretizat într-un eveniment complex de aplicare a metodelor KAIZEN™ pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, administrație publică, mass media și ONG-uri.

De-a lungul timpului, alături de partenerii noștri din Asociația Clean Up Japonia, evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 1500 de voluntari, incluzând 12 Primari și Viceprimari și 17 posturi de televiziune. Orașele în care s-a desfășurat evenimentul “5S Public” până în prezent au fost: Brașov, Timișoara, Alba Iulia, Oradea, Aiud, Cluj-Napoca, Albac sau Bușteni.

Evenimentul 5S Public din 8 iunie 2018 își propune instruirea unui număr reprezentativ de voluntari și participarea acestora la o acțiune de educație prin curățenie. Voluntarii beneficiază de instruire în managementul menținerii curățeniei, igienei și aspectului civilizat al unui oraș. Acțiunea se va desfășura între orele 8.00 – 13.00.

Vă invităm să participați la Conferința Internațională din Alba-Iulia și să vă alăturați echipei noastre de voluntari pentru acțiunea 5S Public din Cluj-Napoca! Contribuie și tu la dezvoltarea sustenabilă a comunității tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *