20 de lucruri pe care trebuie sa le stii despre hoverboard

    1. Cine a inventat hoverboardul? Nimeni nu stie exact cand a inceput cu adevarat povestea hoverboard-urilor. Inventatorul Shane Chen sustine ca el a creat primul hoverboard. Cu toate acestea, mai multi producatori au prezentat modele in jurul aceleiasi perioade, astfel incat este dificil sa stim cine a creat acest gadget.
    2. Se crede ca hoverboard-ul isi are originea in regiunea Shenzhen din China. Shenzhen este o localitate recunoscuta pentru fabricarea de electronice.
    3. Esti genul de persoana care uita mereu aragazul deschis? Nu trebuie sa iti faci probleme, deoarece majoritatea modelelor moderne de hoverboard se vor inchide singure daca nu le folosesti timp de cateva minute.
    4. La cele mai multe modele de hoverboard, bateria reincarcabila poate rezista pana la doua ore de utilizare continua.
    5. Reincarcarea bateriei nu trebuie sa dureze mai mult de doua ore.
    6. Un incepator se simte confortabil pe un hoverboard in doar 5 minute!
    7. Majoritatea oamenilor devin pe deplin adeptii acestui gadget in 30 de minute.
    8. O singura incarcare ofera suficienta energie bateriei pentru a calatori in jur de 16 km pe o suprafata plana.
    9. Placile de hoverboard sunt create pentru suprafete plane, dar pot suporta si denivelarile de sol daca acestea nu sunt foarte mari.
    10. De ce sunt atat de atrasi oamenii de hoverboard-uri? Este simplu: este distractiv sa te deplasezi cu ele. Daca nu esti convins incearca hoverboard Monkey Board.
    11. Hoverboard-urile pot atinge o viteza maxima de aproximativ 12 km/h.

poza_darqblog_com_Monkey_Board

12. Cum functioneaza? Este suficient sa te apleci usor in fata pentru ca placa sa se deplaseze inainte, si sa va inclinati in spate, pentru a merge inapoi.

13. Hoverboard-urile pot suporta o greutate de pana la 130 de kg.

14. Vrei sa inveti diverse trucuri pe care le poti face cu hoverboard-ul? Exista sute de videoclipuri pe YouTube pe care le poti folosi pentru a afla asta.

15. Hoverboard-urile nu sunt rezistente la apa. Chiar daca pot functiona daca sunt stropite usor, nu trebuie sa le folositi pe ploaie sau sa treceti cu ele prin balti.

16. Este recomandat sa porti casca atunci cand incepi sa inveti sa conduci un hoverboard. Este foarte probabil sa cazi.

17. O metoda buna de a invata sa conduci un hoverboard este sa apelezi la un prieten care te poate sprijini atunci cand esti gata sa cazi.

18. Mutarea inainte. Pur si simplu inclinati ambele picioare inainte pentru a merge mai departe. Cu toate acestea, aveti grija – nu necesita multa presiune pentru a muta hoverboard-ul.

19. Ca sa faci o intoarcere cu hoverboard-ul trebuie sa aplici o anumita presiune cu piciorul opus directiei in care vrei sa intorci.

20. Partea cea mai grea pentru majoritatea incepatorilor este sa urce si sa coboare de pe hoverboard. Este indicat sa te sprijini de cineva/ceva pentru a-ti pastra mai usor echilibrul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *