AltGrad lanseaza noul website dedicat piese auto FORD – Catalog.Altgradauto.ro

 

Noul website dedicat piese auto Ford – Catalog.Altgradauto.ro

Catalog.AltgradAuto.ro Piese auto FORD

                                                                                     Piese auto Ford | Catalog.AltgradAuto.ro website dedicat Piese auto FORD !

 “O afacere care aduce doar bani, este o afacere proastă.” – Henry Ford

Daca esti posesorul unui automobil marca Ford, te vei bucura sa afli ca a fost lansat un nou website dedicat Piese auto Ford de catre cei de la Altgradauto, Catalog.AltgradAuto.roAcest website aduce functii noi pentru cautarea de piese Ford, are un design nou mai simplu si o interfata prietenoasa pentru cumpararea de piese auto Ford. Siteul promoveaza piese originale Ford, produsele sunt listate manual fiind bazat pe programul de cautare Ford Microcat, Ecat. Siteul nu se bazeza pe platforma TecDoc fiind un upgrade ce contine si producatori aftermarket de foarte buna calitate cum ar fi DP spare Parts For Ford, provenienta Turcia. Din functiile noi enumeram o selectare mai facila a masinii indiferent ca este Fiesta, Focus, Mondeo, Transit, Ranger, Noul Ecosport, Noua Kuga, Mustang, Connect, Noua Fiesta 2018, Custom, Ka Plus.

Regasim 16 categorii principale de piese auto Ford | accesorii dedicate pentru fiecare model in parte, ambreiaj cutie de viteza, chiulasa motor benzina si diesel si axe came, turbosuflanta galerie evacuare cu galerie admisie supapa recirculare gaze egr si intercooler.Revizie, stergatoare, elemente caroserie.

Acces la baza de date cu piese originale Ford, filtre, distributii originale Ford, pachete amortizoare, pachete ambreiaje cu rulment Ford Motorcraft, jante aliaj originale Ford, jante tabla, senzori piese auto Ford, care vin numai pe original, pozele sunt reale in format HD, mobile friendly.

Cei de la Altgradauto au usurat modul de cautare, ofera posibilitatea de inregistrare cu cont sau prin Facebook login, posibilitatea de  plata online in rate fara dobanda precum si discount de volum pentru clientii care cumpara mai mult, status comanda si confirmarea comenziilor si a expeditiiei se face prin sms automat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>