Camere de supraveghere cu 80% reducere, la Seku.ro de Black Friday!

Peste 80 de locuinte sunt sparte in fiecare zi in Bucuresti. Apartamentul sau casa ta ar putea fi tinta urmatoare pe lista hotilor. Din acest motiv, instalarea unor camere de supraveghere este esentiala pentru siguranta ta, a familiei tale, a bunurilor si chiar a angajatilor, in cazul in care detii un business si doresti sa il securizezi. Iar aceasta este cea mai buna perioada in care iti poti cumpara camere de supraveghere, intrucat le gasesti la preturi reduse substantial.
Camere de supraveghere Seku
Camere de supraveghere Seku
Magazinul online Seku.ro , unul dintre principalii furnizori de camere de supraveghere, participa pentru a doua oara la Black Friday. In perioada 17 – 19 noiembrie 2017, beneficiezi de reduceri de pana la 80% la o gama variata de produse printre care: kituri de supraveghere, detectori, produse spy, control acces, module din categoria Casa Smart si accesorii. In campania Seku.ro de Black Friday 2017 intra produse realizate de branduri cunoscute precum HIKVISION, DAHUA ori USMART.

In 2016, Seku.ro a participat pentru prima data la Black Friday si a oferit clientilor reduceri substantiale la solutii de securitate pentru casa si birou. “Datorita campaniilor de Black Friday, clientii din Romania au inceput sa cumpere tot mai multe produse de valoare, care integreaza tehnologii de ultima ora. Aceasta tendinta a dus si la nevoia protejarii bunurilor achizitionate. Aici intervine Seku.ro, care ofera clientilor solutii variate atat pentru protectia personala, cat si pentru protejarea bunurilor”, declara PR & Marketing Managerul Seku.ro, Alexandra Rotaru.

Pe langa gama foarte variata de produse, Seku.ro ofera clientilor si posibilitatea de a primi consiliere din partea specialistilor in domeniu, pentru a intelege conceptul de securitate si nevoia acesteia in ziua de astazi. Acest lucru este necesar cu atat mai mult cu cat oferta Seku.ro include numeroase camere de supraveghere si alte produse de securitate profesionale, care pana acum erau accesibile numai profesionistilor.

Avand o echipa experimentata in comertul electronic, Seku.ro se numara printre putinele magazine online de camere de supraveghere si alte dispozitive de monitorizare care ofera clientilor solutii complete pentru securitate. Seku.ro beneficiaza de o platforma noua, optimizata inclusiv pentru dispozitivele mobile, care ofera nu doar un punct de vanzare, ci si un punct important de informare pentru noile tehnologii din domeniul securitatii. Printre serviciile de care pot beneficia clientii Seku.ro se numara: livrare rapida, transport gratuit la comenzi de peste 299 de Lei, posibilitatea verificarii produselor la livrare si dreptul de retur al produselor in 30 de zile.

Oferta completa Seku.ro include kit-uri de supraveghere, kit-uri control acces, kit-uri antiefractie, servicii securitate, camere de supraveghere analogice, camere de supraveghere digitale, sisteme de alarma , centrale anti-efractie, sisteme de control acces si pontaj, videointerfoane, audiointerfoane, detectie incendiu, automatizari Smart Home, sisteme de apel, Home Use, IT&C si accesorii.

Intra in perioada 17 – 19 noiembrie 2017 pe site-ul Seku.ro ca sa descoperi reducerile si sa achizitionezi produsele dorite. Pe langa dispozitivele propriu-zise, provenite de la unii dintre cei mai cunoscuti producatori din intreaga lume, beneficiezi si de consultanta din partea specialistilor si de numeroase avantaje privind transportul si livrarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *