Philips OLED 973 Televizorul OLED perfect pentru casa ta

București, 6 noiembrie 2017 – Philips TV a lansat noul televizor OLED 973, care promite să schimbe întreaga locuință. Televizorul este o piesă de mobilier atractivă care arată cel puțin la fel de bine ca imaginile pe care le prezintă. Designul exterior perfect finisat, îmbinat cu funcții inteligente de ultimă generație precum tehnologia OLED, motorul P5 Perfect Picture și tehnologia Ambilight pe trei laturi însuflețesc sufrageria și transformă televizorul într-o operă de artă.

Un televizor vedetă
Datorită tehnologiei OLED și procesorului P5, acest model este vedeta gamei atunci când vine vorba de claritate spectaculoasă și culori perfecte și extrem de vii, cu nuanțe deschise și mai luminoase și tonuri de negru mai intense ca niciodată. Combinația de tehnologii de ultimă generație oferă strălucire, culoare și contrast constante, indiferent de unde urmărești. Noul televizor oferă o experiență de vizionare captivantă, în care culorile se trezesc la viață mai mult decât oricând.

Design la superlativ
Frumusețea este în ochiul privitorului, însă modelul OLED 973 aduce eleganță fiecărui cămin.

Cuvintele care îl definesc sunt stilat, select, elegant, durabil, natural și premium. Astfel, noua gamă de televizoare oferă un design european premiat, reînnoit.

 „Noul nostru televizor vârf de gamă Philips OLED 973 de 65 inci reprezintă pasul următor în designul european. Sticla incredibil de subțire susține deasupra panoul OLED cu soluția sa integrată Ambilight pe 3 laturi. Integrarea textilelor daneze Kvadrat pentru difuzoare în suportul inteligent pentru un sunet puternic oferă atât o performanță incredibilă de sunet, cât și o încadrare naturală în locuință a acestui televizor vârf de gamă. Modelul 973 OLED vine cu o nouă telecomandă simplificată cu o configurație unică, un număr minim de butoane și control voce Android pentru cea mai bună navigare posibilă.”, explică Rod White, Chief Designer Philips TV.

Un alt avantaj al tehnologiei OLED este ecranul extraordinar de subțire de la o margine la alta a ramei modelului. O caracteristică esențială a designului este sistemul de sunet sofisticat 6.1 de 60W integrat în suportul televizorului. Această bară de sunet poate fi poziționată sub televizor sau montată pe un perete. Philips TV a folosit în procesul de design materiale naturale atrăgătoare, rezultatul fiind un televizor subțire, minimalist și premium.
Perfecțiune vizuală
Noul televizor OLED vine și cu tehnologie Ambilight integrată. Sistemul Ambilight Spectra XL pe 3 laturi îmbunătățește strălucirea excepțională a culorilor și contrastul uriaș și creează cea mai bună experiență de vizionare existentă în prezent. LED-urile Ambilight din spate și de pe părțile laterale ale televizorului intensifică culoarea, contrastul, acțiunea și suspansul de pe ecran, creând în același timp o atmosferă excepțională pe perete. Este bine de știut că există oprire opțională și personalizare a nivelului de iluminare în funcție de cameră. De exemplu, sufrageria poate prinde viață datorită luminii ambientale Ambilight, chiar și atunci când televizorul este oprit.

Despre TP Vision:

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului digital video la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific. Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care oferă consumatorilor o experienţă TV superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este licenţiatul exclusiv de brand al televizoarelor Philips pentru ţările menţionate mai sus. TP Vision este deţinută 100% de TPV, producător TV mondial de top de monitoare şi LCD, care vinde şi comercializează televizoarele Philips în China. De-a lungul anilor, grupul TPV a reuşit să își stimuleze dezvoltarea profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob.

Pentru mai multe materiale de presă, fotografii și clipuri video, vă rugăm vizitați centrul nostru de presă online via: http://philipstv.pr.co/

Urmăriți-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVRomania/

#PhilipsTV #LooksBetter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *