Tensiometru – echipament medical ce trebuie sa fie in orice casa!

Tensiunea arteriala anormala este o afectiune ce poate cauza multe probleme de sanatate. Tensiunea arteriala ridicata poate influenta starea de sanatate a organelor si a tesuturilor, pe cand o tensiune scazuta poate priva tesuturile de oxigen. De aceea este important sa iti monitorizezi bataile inimii cat mai des, deoarece preventia te poate ajuta sa eviti afectiuni grave.
Tensiometru
Tensiometru
Pentru a masura aceasta valoare, doctorii si pacientii folosesc un dispozitiv special numit tensiometru.

Există doua tipuri de tensiometre, cele manuale sau traditionale si electronice. Cele manuale sunt adesea intalnite in cabinetele medicale, fiind folosite impreuna cu un stetoscop.

Un tensiometru automat este mult mai usor de folosit pentru monitorizarea zilnica a tensiunii chiar in absența personalului medical. In plus, tensiometrul electronic pe langa tensiunea arteriala masoara si pulsul inimii, stocand toate datele in memoria aparatului.

Tensiometrele pot fi concepute sub doua forme, cu fixare pe brat sau pe incheietura mainii. Cele cu fixare pe brat sunt considerate mai precise si primesc un calificativ pozitiv in opinia medicilor de pretutindeni. Cele care masoara tensiunea prin fixarea pe incheietura sunt mai putin precise, dar tind sa fie mai ieftine.

Alegerea unui tensiometru de brat se face in functie de circumferinta bratului. Mansetele fiind pe dimensiuni: S, M si L. Exista, tensiometre de brat ce au o manseta universala. Daca vom achizitiona un tensiometru de brat a carui manseta nu-i potrivita, masurarea tensiunii va fi una cu eroare.

Monitorizarea tensiunii acasa va ofera avantajul de a va lua tensiunea la ore fixe, cand va este cel mai convenabil. Comenzi.ro iti pune la dispozitie cele mai bune tensiometre de brat la preturi fara concurenta, de la firme precum Laica, Omron, Beurer, Scian, Sanitas sau Scala. Tensiometrele pentru brat sunt compacte, usor de folosit si de transportat.

Pe site-ul nostru poti gasi mai multe tipuri de tensiometre de incheietura, de la firme renumite: Laica, Scian, Sanitas si Scala.

Preturile tensiometrelor se situează intr-o scala destul de larga, astfel trebuie sa avem cateva criterii foarte bine definite, daca vrem sa cumparam un aparat. Cel mai important este precizia aparatului si garantia acestuia.

Va fi simplu sa gasesti cel mai bun tensiometru, daca incepi cautarile pe internet. Aici poti compara specificatiile tehnice si preturile, iar magazinul nostru online are mereu reduceri si oferte promotionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>