Ceasuri cu cadran galben aveti?

In intreaga Romanie s-a dus vestea despre Ceasmania. Fiind cel mai mare magazin de ceasuri din tara, oamenii cauta pe site tot ce indraznesc sa-si imagineze in materie de ceasuri de mana. De la forme si culori atipice, la functii, mecanisme si branduri, cumparatorii vor cele mai atipice produse, daca se poate unicate la pret redus.

Va vine in minte un cadran galben? Doriti sa aveti soarele la mana, iar pe chipul sau sa se afiseze data, ora, minutele si secundele? Nimic mai simplu. Este de ajuns sa cautati galbenul la filtrul de culoare, iar cunoscutii va vor intreba curiosi: “Unde ai gasit ceas galben?”

Cinci ceasuri cu cadran galben stralucesc in magazine asteptandu-si randul la vanzare. Sunt ceasuri de mana originale, rezistente si elegante, la preturi avantajoase. Multe dintre ele sunt ceasuri cu posesori celebrii: Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra, fiindca Guess Romania combina culorile indraznete si designul inovativ in produse de exceptie. Ceasurile cu cadran galben ne lumineaza timpul si viata. In magazin exista patru produse de acest tip:

Ceasul barbatesc DETOMASO Colorato Chronograph DT2019-I, care costa 404 lei, modelul Sekonda Sport 3378 la pretul de 479 lei, Ceasul barbatesc Accurist MS832Y care poate fi achizitionat cu 950 lei, Ceasul barbatesc DETOMASO Livello XXL DT2060-A de 989 lei si Luminox

XS.3955.SET Navy Seal Colormark 3050 Serie 44mm 200M pentru care cumparatorul va achita 2156 lei. Ultimul ne-a atras atentia prin pretul usor ridicat, dar nu imposibil de achitat, daca ne gandim la posibilitatea cumpararii in 12 rate egale cu dobanda 0.

Incadrat in stilul Sport, ceasul este prevazut cu mecanism quartz elvetian si se stie ca Elvetia inseamna culmea preciziei cand vine vorba de ceasuri.

Si rezistenta foarte mare la apa  justifica pretul, ea fiind secondata de afisajul complet al datei, orei, minutelor si secundelor, dar diferenta fata de celelalte ceasuri este facuta de indicatori luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ), Indecsi luminescenti cu Tritium ( luminescenta garantata 25 ani ).

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *