Idei pentru amenajarea camerei copilului

Parintii stiu cat este de important ca cel mic sa aiba propria sa camera, cat este de important ca cel mic sa aiba locul lui in care se joaca, sa isi faca temele sau alte tipuri de activitati.
Daca ma intrebi pe mine sunt cateva lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din camera copilului.
In primul rand e nevoie de o mobila adecvata. Mobila trebuie aleasa cu grija, sa fie vesela si sa aiba dimensiuni potrivite.

Pe pat trebuie sa folosesti lenjerii de pat copii, deoarece acestea sunt imprimate cu personajele preferate din desene animate. La fel cum tu iti cumperi lenjerii de pat cu diverse imprimeuri, la fel si cel mic trebuie sa aiba o lenjerie potrivita, dar si de cuverturi de calitate. Nu va fi atras in nici un caz de o lenjerie cu forme abstracte sau de o lenjerie simpla. Daca esti in cautarea unor lenjerii de pat Disney, intra pe Asternuturisiprosoape.ro.
Nu alege foarte multe piese de mobilier. Nu ii incarca inutil camera. E de ajuns un pat, un dulap, un scaun, un birou si o mini-biblioteca.

Apoi, cand vine vorba de camera copilului trebuie sa alegi cu mare grija si obiectele decorative. Acestea trebuie sa fie in ton cu varsta lui. Alege tot felul de tablouri amuzante si colorate, dar si alte piese decorative potrivite pentru o camera de copil. Ai in vedere si sexul copilului tau. Una e sa amenajezi o camera pentru fetite si alta e sa amenajezi o camera pentru baietei.
Alege cu grija si culorile de pe pereti, dar si culoarea parchetului sau a mochetei.
Gandeste totul in asa fel incat puiul tau sa fie atras de propria camera si sa-si desfasoare cu drag activitatile in camera respectiva.

Pe masura ce copilul va creste, va trebui sa schimbi anumite lucruri in camera. Dar, nu va fi o problema, ci chiar iti va face placere.
Tu ce idei ai pentru amenajarea unei camere pentru un copil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *