Mahjongul, unul dintre cele mai populare jocuri

Jocuri Mahjong. Atat am vrut sa spun. Articolul asta are o foarte mare legatura cu mahjong. Imi aduc aminte cum la inceputul copilariei si nu numai (iar aici o sa va spun de ce) am jucat si continui sa joc acest joc interesant. Sunt de parere ca oricat de mult ai incerca sa exersezi daca nu incerci si cu cineva, atunci ar trebui sa fii atent pentru ca sunt sanse foarte mari sa nu reusesti sa faci ceea ce iti propui. Mai exact, eu cand eram mic aveam probleme mari pentru ca nu puteam sa inteleg acest joc.

Si de fiecare data cand voiam sa castig, nu reuseam deloc, de nici un chip. Asa ca, am avut nevoie de o persoana care sa imi spuna unde gresesc, ceea ce ar trebui sa fac si nu fac si, mai mult decat atat, sa ma incurajeze ca este bine ce fac, dar ca imi trebuie mai multa daruire si dedicare. Iar zilele trecute, la 10 ani dupa ce am invatat sa ma joc acest frumos si interesant joc, a venit momentul sa ii invat si eu pe ai mei prieteni pentru ca acestia nu stiu de nici un fel sa se joace.

Doar ca, eu am gasit o metoda mult mai buna si o metoda mult mai interesanta si distractiva. Adica pe Bugy, daca ai cumva de gand sa te joci jocuri cu mahjong atunci trebuie sa stii ca este un simulator dintre cele mai bune. Asa ca, aici pe Bugy, vei gasi si jocuri cu mahjong in care sa inveti, jocuri de mai toate timpurile: pentru incepatori – in cazul in care vrei sa prinzi din mers acest joc si nimeni nu sta de tine, pentru nivelul middle – in cazul in care vrei sa inveti sa devii din ce in ce mai bun si sa castigi fiecare runda, si, pentru nivelul expert – in cazul in care crezi ca te descurci de minune si crezi ca nu mai ai nimic de invatat, atunci trebuie neaparat sa joci la acest nivel. Cu alte cuvinte, o platforma foarte buna.

mahjong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *