Filme, personaje si asocierea cu acestea

Cel mai celebru personaj? Ceva cu omul paianjen iti spune ceva? Atunci cand intrebi copii despre jocul lor favorit raman surprins sa vad ca majoritatea raspunsurilor se indreapta spre jocuri cu spiderman si cu alte personaje principale din diverse filme. De ce? Pentru ca le este mai usor sa asocieze anumite fete, figure, din filmele pe care le vad la televizor cu jocurile pe care le joaca toata ziua. Acum mi-am dat seama pentru ca pe acest principiu a mers treaba si la mine.

Ma jucam jocuri cu o chestier, o retineam si stiam de ea. Si asa stiu si cei mici de Spiderman si sunt super entuziasmati. De aceea, eu cand aud de tot felul de chestioare de jocuri fac fix acea figura in care stii ca se va intampla ceva frumos, ceva care sa merite. Si asa am descoperit site-ul bugy, un site interactiv care isi propune sa inteleaga copii, sa ii faca sa rada si sa isi dezvolte intreaga comunitate pentru binele tuturor.

Si interactiune exista, am facut ceva cercetari si din cate am bagat de seama site-ul este foarte utilizat in ale jocurile pentru ca dispune de o gama variata de jocuri de tot felul. Nici nu iti trece tie prin cap ce jocuri cu spiderman poti sa gasesti acolo. Nu ma crezi? Cred ca ar fi mai bine sa dai un click pe link-ul de mai sus si sa intelegi ca ceea ce vorbesc in acest articol este complet adevarat. Stii cum spune, cu ochii si mana ta, da un click si hai sa ne jucam un pic. Un pic mai mult, de fapt.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *