Ce cumparam la promotii?

De fiecare data cand vrem sa spargem banii pe foarte multe lucruri, asteptam sa vedem daca gasim mai intai ceva la promotii si dupa aceea suntem aproape hotarati sa vedem daca intr-adevar suntem dispusi sa ne cumparam acele lucruri pentru care am economisit atata vreme.
dwyn
Un exemplu foarte este chiar cel in care vrem sa ne cumparam televizoare, daca se poate, foarte multe televizoare. Mari si cat mai subtiri. De aceea, planul de bataie suna cam asa: de la inceputul anului ne apucam sa vedem cam ce suma de bani putem sa punem deoparte.

Dupa care, incercam in fiecare luna sa punem aceeasi suma de bani la pusculita noastra, iar dupa aceea, cand vin promotiile, ne luam cele mai bune televizoare. Surprinzator, chiar daca, avem impresia ca aceasta strategie nu da roade deloc cred ca ati fi surprinsi sa aflati ca tot mai multi romani apeleaza la acest mic truc atunci cand trebuie sa isi cumpere televizoare.

De aceea, m-am uitat si eu de curiozitate ce poti cumpara cu o suma destul de mare sa zic, adica 3.000 de lei. Si am intrat pe Dwyn si am gasit mii si mii de produse care mai de care mai interesante. Iar televizoare tot asa, nici nu stii pe care sa il iei, nu stii pe care il vrei acasa, in sufragerie caci toate sunt frumoase. De aceea, sfatul meu cel mai bun este sa apelati cu incredere la sectia de ajutor a acestora caci de acolo sigur veti vedea ca o sa va cumparati foarte multe lucruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *