Shell Helix Ultra Pure Plus – pentru performanta motorului

Ti s-a intamplat vreodata sa-ti cedeze motorul? Daca motorul tau e defect chiar ai motive sa iti faci griji. Reparatia unui motor poate fi costisitoare atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere al banilor. Ca sa nu ajungi in situatia in care sa-ti cedeze motorul, cel mai bine e sa il ingrijesti asa cum se cuvine si sa folosesti in intretinerea lui cele mai bune produse, cum ar fi cele de la Shell .

Ca motorul sa functioneze asa cum ar trebui, ca el sa atinga performantele dorite, ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti un ulei de motor de calitate.

Uleiul Shell Helix Ultra Pure Plus este uleiul de care ai nevoie daca vrei ca motorul masinii tale sa atinga performantele dorite. Ce are atat de special acest ulei? O serie de caracteristici care nu pot fi  trecute cu vederea.

Rezistenta la temperaturi scazute este un prim lucru pe care vrem sa il aducem in discutie, mai ales avand in vedere faptul ca se apropie frigul. Iarna sunt zile in care temperaturile ajung la -40 de grade Celsius. Daca nu ai uleiul potrivit, motorul tau se va incalzi foarte greu. Insa, cu uleiul Shell Helix Ultra, pe care-l poti cumpara din orice magazin Shell, motorul tau se va incalzi rapid si vei ajunge imediat la performantele optime. Asadar, un ulei de motor mai mult decat potrivit pentru iarna.

Totodata, uleiul celor de la Shell este si un ulei ce ofera protectie impotriva reziduurilor. Pe motor se aduna la fiecare pas tot felul de particule, particule care din nefericire se transforma in reziduuri. Reziduurile la randul lor pot afecta buna performanta a motorului. Uleiul Shell Helix Ultra protejeaza motorul si previne acumularea depunerilor pe motor.

De asemenea, acest ulei de calitate superioara necesita mai putine completari ale nivelului, ceea ce trebuie sa te bucure.

Uleiul Shell Helix Ultra este obtinut cu ajutorul unei tehnologii speciale ce poarta denumirea de Pure Plus. Rezultatul utilizarii acestei tehnologii este un ulei ce are o puritate de 99.5%.

Nu doar noi ne-am convins de faptul ca se merita sa cumperi un astfel de ulei, ci si cei de la BMW. Daca nu ai stiut pana acum, afla ca pilotii de raliuri care apartin de BMW folosesc acest ulei si il recomanda pentru cei care vor un motor performant cu adevarat.

Mergi in magaiznele Shell si achizitioneaza-l si tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *