Castiguri cu sole in profitshare

Sole in Profitshare este tot ceea ce  ne trebuie daca ne dorim sa aducem niste castiguri suplimentare familiei noastre. Pentru ca sa fim sinceri asta este dorinta fiecaruie dintre noi, acesta este lucrul cel mai important pentru noi si de ce sa nu profitam de o metoda simpla de a castiga banutii mult doriti. Sole este un site care se ocupa cu vanzarea produselor de infrumusetare, cu preturi accesibile si cu tot ceea ce iti doresti din acest domeniu, Profitshare este una dintre cele mai bune retele de afiiati din tara noastra, asocierea celor doua site-uri a dus la dezvoltarea unei metode de castigare a banilor direct in mediul online.

SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). Adica indiferent de produsul ce va fi vandut tu vei primi un comision, bineinteles asta are loc doar daca tu ai adus clientul respectiv. Pentu a atrage un numar cat mai mare de clienti trebuie sa promovezi in cel mai bun mod magazinul Sole, asta se poate face de exemplu prin bannere-le speciale oferite prin platforma Profitshare.
Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Lucru care conduce in mod automat la atragerea unui numar cat mai mare de clienti, fix exact ceea ce aveti nevoie.

Pentru voi singurul lucru care trebuie facut este asezarea corecta si cat mai strategica a bannerelor pe blogul personal, deja acestea sunt realizate in asa fel incat sa atraga imediat atentia asupra lor, dar au nevoie si de o asezare potrivita, nu uitati ca in functie de cate persoane veti atrage pe Sole veti putea castiga si bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *