Sole in Profitshare ceea mai buna alegere

De ceva vreme am inceput sa caut modalitati de castigare a banilor in mediul online, adica daca tot ai un blog ete si pacat sa nu incerci sa castigi cu el. Nu cred ca este cineva printre voi care sa nu aiba nevoie de niste banuti in plus si mai mult decat atat nici nu este nevoie de foarte mult de lucru deoarece blogul deja il aveti. Urmeaza mai apoi crearea unui cont pe Profitshare, lucru care se face rapid si absolut gratuit.

Sole in Profitshare este firma pe care trebuie sa o descoperiti dupa ce v-ati creat contul, SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). Deci produsul/ produsele pe care viitorii client le vor achizitiona, dupa ce in prealabil au dat un click pe unul dintre bennerele Sole de la voi de pe site, vor deveni bani pentru voi, deoarece veti primi comisionul aferent fiecarei game de produse cumparate.

Bannerele sunt disponibile pe site-ul Profitshare si difera de la campanie la campanie, mai mult decat atat ele sunt realizate astfel incat sa atraga cat mai multi posibili clienti si deci sa va mareasca sansele la castigare banilor. Pentru a atrage cat mai multe persoane sa se alature site-ului cei de la Sole au decis sa daruiasca un apple watch uneia dintre persoanele care pana maine la orele 23:59 reusesc sa aduca cel putin un client pe site. Alegerea se va face prin trage la sorti deci orice participant are sanse sa castige
Atragerea clientilor se face rapid si datorita faptului ca Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Mai mult decat atat exista deja pe site preturi accesibile, la care din cand in cand se adauga si reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *