Beneficiile mersului pe bicicleta

M-am obisnuit deja cu mersul pe bicicleta zilnic si pot sa va marturisesc ca deja se simt diferentele. A merge cu bicicleta in oras, la scoala, la magazin sau in orice alt loc inseamna sa:
–          Iti inbunatatesti atat sanatatea mentala cat si imunitatea organismului impotriva diversilor virusi sau a bolilor. Se cunoaste deja ca mersul pe bicicleta este o activitate foarte relaxanta si pe deasupra te scapa de stres.
–          Din punct de vedere medical ciclismul reduce colesterolul si previne organismul impotriva bolilor de inima.
–          Un alt beneficiu al practicarii acestui sport este scaderea numarului de calorii, bineinteles acest lucru este dat si de viteza cu care pedalezi dar si de distanta pe care hotarasti sa o parcurgi, dar cu toate acestea rezultatele se pot dovedi foarte mari.
–          Mergand zi de zi cu bicileta ai sansa sa intalnesti alte persoane , inveti sa observi mult mai bine toate locurile prin care treci si in acelasi timp reusesti sa petreci ceva timp in aer liber.
Consider ca toate persoanele ar trebui macar o data pe saptamana sa iese cel putin 5 minute cu bicileta, va veti simti mult mai relaxati si va va reveni cheful de viata. Dupa ce a-ti mers cu bicileta va veti simti mai plini de viata si veti observa ca a-ti uitat cu desavarsire de toate grijile si problemele.
Daca nu aveti inca o bicicleta atunci va recomand modelele de la  BikeXCS.ro site-ul numarul unu in vanzari de biciclete, in opinia mea, la ei gasesti atat biciclete la preturi acceptabile, cat si reduceri considerabile. Mai mult decât atât la ei vi se oferă posibilitatea cumpărării unei biciclete in rate si chiar au spre vanzare piese pentru biciclete.
O bicicleta este ceva necesar mai ales ca traim intr-o lume care uita sa mai faca miscare, incercati sa inlocuiti macar pentru o zi masina cu o bicicleta si observati chiar voi beneficiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *