Se dă startul preselecțiilor pentru noul sezon Vocea României

Vocea României, emisiunea care aduce de patru sezone cele mai bune voci din țară în fața telespectatorilor, dă startul preselecțiilor pentru cel de-al cincilea sezon!
De la rock, hip-hop, R&B, soul, pop sau muzica clasică, la Vocea României doar vocea contează! Au început înscrierile pe www.vocearomaniei.protv.ro/vino-la-preselectii, pentru preselecțiile care vor avea loc în Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și București.
Milioane de telespectatori au urmărit sezonul patru din cea mai bună competiție a vocilor, iar diversitatea și nonconformismul au fost elemente cheie pentru o ediție de succes răsunător. Competiția a fost foarte strânsă și din ce în ce mai multe voci de excepție urcă, în fiecare an, pe scena de la Vocea României, însă numai una iese învingătoare.
Formatul The Voice a câștigat în 2015 premii ca: People’s Choice Awards – Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards – Favourite Talent Competition Show și Producers Guild of America – Outstanding Producer of Competition Television.

Alătură-te și tu unui fenomen mondial care a cucerit publicul din întreaga lume și acordă-ți șansa ca vocea ta să răsune în milioane de difuzoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *